Huisregels

Alle informatie op een rijtje

In onze zaak gelden enkele huisregels om u van een vlotte werking te verzekeren. De regels kan u hieronder rustig doorlezen:

Wij werken uitsluitend op afspraak

Max. één partner of vriend(in) mag u vergezellen. 

U mag niet roken, drinken of eten in onze zaak. Ook huisdieren zijn niet toegelaten. 

Alcohol- en drugsgebruik zijn uit den boze voor u een tattoo of piercing laat zetten. Als u toch alcohol of drugs gebruikt heeft, zien wij ons genoodzaakt uw afspraak te annuleren. Eventuele aanbetalingen bent u dan kwijt. 

Wij behouden ons het recht om personen te weigeren, niet te behandelen of uit onze zaak te verwijderen

Wij plaatsen geen tatoeages bij personen jonger dan achttien jaar – ook niet als ze begeleid worden door een ouder of voogd. Wij kunnen steeds uw identiteitskaart opvragen. 

Al onze klanten moeten voor hun sessie een toestemmingsformulier invullen. 

Als u een afspraak maakt, vragen wij u een aanbetaling van € 50,00. Die verrekenen wij op de dag van uw afspraak. 

Wil u uw afspraak verplaatsen? Dat kan kosteloos tot 24 uur op voorhand. Nadien verliest u uw aanbetaling. 

Tatoeages bijwerken, gebeurt best binnen de twee maanden na uw afspraak. De aanpassing is dan volledig gratis. Als u na die periode langskomt, zijn de kosten voor uw eigen rekening.

U bent zelf verantwoordelijk om uw tattoo of piercing te verzorgen. De richtlijnen voor die nazorg kan u op onze website nalezen. Als u die niet opvolgt, vervalt de eventuele gratis aanpassing. Een correcte nazorg bepaalt grotendeels het uiteindelijke resultaat!

shutterstock 367702079

Heeft u nog vragen over onze huisregels of wil u een afspraak maken? Contacteer ons dan via Messenger of via onze website.