Tattoos

THUIS IN ALLE STIJLEN
shutterstock 367702079

Thuis in alle stijlen

Gaat u voor een allereerste tattoo of wil u uw sleeve laten vervolledigen? Iedere tattooliefhebber is welkom bij Inkedup Ongena! Wij zijn tal van stijlen meester, van traditionele tattoos en realistische portretten tot mandala’s, dotwork en cover-ups.

U hoeft ons slechts uw voorkeuren door te geven en wij gaan ermee aan de slag. Onze passie voor het vak wordt ongetwijfeld duidelijk in het ontwerp dat wij voor u uittekenen. 

Eens we uw tatoeage geplaatst hebben, is het belangrijk dat u die goed verzorgt. Een tattoo is namelijk een schaafwonde en moet dan ook op dezelfde manier aangepakt worden. Hieronder lijsten we enkele tips voor u op:

De folie die wij op uw tattoo plaatsten, mag u na één uur verwijderen. Nadien wast u de tekening best met een milde of pH-neutrale zeep en water. Dep de getatoeëerde zone vervolgens droog (niet wrijven!).

Nadat u uw tattoo gewassen heeft, raden wij u aan om die in te smeren met een ontsmettende en wondhelende zalf. Die kan u bij ons aankopen (bv. Tattoo Goo & Carl and Johan) of bij de apotheek (bv. Bepanthol).

De eerste twee weken smeert u uw tattoo best drie tot vier keer per dag in met een dun laagje zalf. Blijf de tatoeage ook steeds met pH-neutrale zeep en water wassen de eerste dagen.

Ontstaan er korsten? Was of krab die er dan zeker niet af. Smeer ook geen dikke laag zalf waarin de tatoeage kan weken.

De eerste twee tot drie dagen zal uw tattoo wat inkt afgeven en zal uw huid rood en warm aanvoelen. Dat u vervelt of jeuk heeft, is perfect normaal. Heeft u na drie dagen toch last van overdreven roodheid, branderigheid of een ontsteking? Geef ons of uw huisarts dan zo snel mogelijk een seintje!

Om de tatoeage optimaal te laten genezen, vermijd u de eerste maand best de zonnebank, de sauna, het zwembad en direct contact met de zon.

shutterstock 1664830747

Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst over nazorg of een ontwerp in gedachten heeft. Wij geven u met plezier alle nodige uitleg.